Nieuws

ZenGrace.nl is inmiddels gediplomeerd met het diploma Aromatherapie.

Dit is een toegevoegde waarde en een grote aanvulling in combinatie met de massages. Essentiële oliën hebben een helende werking.

Lees de informatie bij Aromatherapie.

 

Wilt u meer weten meld u aan en Like u dan op Facebook ZenGrace. Om op de hoogte te zijn van al mijn activiteiten en kortingen.

Binnenkort wordt ZenGrace in een nieuw fris jasje gestoken met uitbreiding (een verrassing!) nieuw website en logo! Hoe geweldig is dat!

 

Openingstijden zon en feestdagen

De openingstijden in de avonduren:

Vanaf 19.30

smiddags vanaf 14.00

Zon en feestdagen en bouwvakantie gesloten.

29 Juli t/m 11 Augustus

Nu ook Zaterdag open van 14.00/17.00

en zondag gesloten.

 

ZenGrace

bloesems

Lieve mensen, mag ik me even voorstellen….

Ik heet Grace Foss,  gecertificeerd met reiki 1,2, Master3 en tevens succesvol geslaagd als Masseuse voor :

Ontspannings- Massage, Shiatsu energetisch drukpunt Massage, Hotstone Massage, Indiase Hoofd Massage en Ayurvedische Massage.

Tevens uit dankbaarheid en met plezier de opleiding Aromatherapie succesvol heb mogen afronden. Middels  gediplomeerd ben.

Ik heb vele beroepen uitgeoefend, o.a. van industrie tot catering, horeca, 6 jaar juf les en begeleiding gegeven aan zwakbegaafde kinderen, hotels, en 4 jaar eigen onderneming in Beauty&wellness.

Vele dingen kwamen op mijn pad, maar ik deed niets vanuit mijn hart, werkte met plezier, maar mistte iets in mijn leven. Totdat de puzzelstukjes op zijn plaats vielen door beurzen bezoek…..nieuwe contacten met mensen die mij veel duidelijk maakten. En helderheid gaven. Begon vele boeken te lezen, deelname aan cursussen volgen, opleiding en workshops.

Mediums hadden mij ooit al menige keren verteld dat ik bijzondere gaven heb. Ik zou mensen  succesvol blijven genezen, met of zonder studie. Ik ben spiritueel medium, door in een vorige leven een sjamaan, healer en genezer te zijn geweest. Ik zou diep contact hebben met het universum. En zou nog veel meer kunnen.  Een Aarde engel in combi sterrenengel te zijn. Kwam achter een Astraal reiziger te zijn in dimensies kunnen reizen door dromen, lucide dromen. Een andere wereld ging voor me open. Kan dingen al zien voor het er is, verleden of gaat gebeuren. Ik ben er nooit specifiek mee bezig geweest, het gebeurt gewoon. En werkelijk dingen gezien, en meegemaakt en mij een bevestiging gaf, dat er meer is dan hemel en aarde.

Ik ben gezegend met twee bijzondere jongens ook met speciale gaven. En woon samen met een liefdevolle partner.

Tevens in korte tijd spiritueel en persoonlijke groei doorgemaakt.

Zou ik anderen kunnen helpen. Uiteindelijk mijn zielendoel te volgen. Om mensen te helpen, dat zat er al diep in.

Momenteel werk ik uit mijn sterke eigenschappen, Hoog sensitiviteit, Intuïtief en vanuit gevoel en wijsheid. De ambitie met Massage voel ik mij als geroepen, ook als coaching en adviezen te geven. Ik zal kennis blijven opdoen en vergaren, dat wat bij me past voor het hoogste goed nodig zal zijn. Want een mens is nooit uitgeleerd.

Inmiddels heb ik veel mensen geholpen met healing en genezing, dat bij velen als kleine of grote rugzak baat hadden.

Graag bied ik mijn hulp aan alle mensen, die mij om hulp vragen.

Tevens stel ik mij dienstbaar voor mensen die minder te besteden hebben en hen ook de kans  te bieden deze technieken mee te maken en te ervaren.  O.a. laagdrempelig massages voor een betaalbare vergoeding van kunnen genieten. Een behandeling te ervaren op basis van natuur geneeswijze in een ontspannen rustige sfeer.

Kwaliteit is zeker gewaarborgd. Lees de vele lovende berichten in mijn gastenboek.

Ik werk vanuit mijn hart en ziel.

Voor balans, ontspanning, healing en genezing.

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact via het contactformulier.

 

Warme groet,

Grace.

april 2019
M D W D V Z Z
« sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930