Nieuws

ZenGrace.nl is inmiddels gediplomeerd met het diploma Aromatherapie.

Dit is een toegevoegde waarde en een grote aanvulling in combinatie met de massages. Essentiële oliën hebben een helende werking.

Lees de informatie bij Aromatherapie.

 

Wilt u meer weten meld u aan en Like u dan op Facebook ZenGrace. Om op de hoogte te zijn van al mijn activiteiten en kortingen.

Binnenkort wordt ZenGrace in een nieuw fris jasje gestoken met uitbreiding (een verrassing!) nieuw website en logo! Hoe geweldig is dat!

 

Openingstijden zon en feestdagen

De openingstijden in de avonduren:

Vanaf 19.30

smiddags vanaf 14.00

Zon en feestdagen en bouwvakantie gesloten.

29 Juli t/m 11 Augustus

Nu ook Zaterdag open van 14.00/17.00

en zondag gesloten.

 

ZenGrace

aura-foto-2

Het aura is een energieveld dat om je lichaam zit. Het aura is als het ware je energetische lichaam. Je staat van zijn wordt weerspiegelt in je aura door middel van aura kleuren.

Elke kleur heeft een betekenis:

Aura kleur blauw
Mensen met blauwe aura kleuren zijn vaak heel erg zorgzame mensen met een beschermende persoonlijkheid. Mensen met blauw in hun aura vertrouwen op hun intuïtie en gaan af op hun gevoel, ze voelen en weten daardoor wat goed voor hun is, ze hebben tenslotte een sterk innerlijk weten en wijsheid.

 
Aura kleur geel
Mensen met gele aura kleuren zijn vrolijk en optimistische mensen met een goed gevoel voor humor. Mensen met geel in hun aura zijn zeer nieuwsgierig en breed geïnteresseerd. Mensen met gele aura kleuren houden van het leven, zijn zeer spontaan en helpen mensen het leven vanaf een zonniger perspectief te bekijken.

 

Aura kleur groen
Iemand met de kleur groen in zijn aura houdt van de natuur en zul je kunnen vinden in het park, aan zee, in het bos of ergens anders in de natuur, iemand met groene aura kleuren is verbonden met de natuur. Mensen met groene aura kleuren houden van stabiliteit en zijn daarnaast erg harmonieus, gebalanceerd, vriendelijke, oprecht en commutatief vaardig.

 

Aura kleur oranje
Mensen met oranje aura kleuren zijn mensen die van fantaseren houden, zeer creatief zijn en in hun gedachten een project kunnen vooruit projecteren. Dit hebben ze nodig om want via hun fantasie kunnen ze hun project of hun ideeën in hun hoofd al vorm geven om het later fysiek te krijgen.


Aura kleur rood

Mensen met de kleur rood in hun aura staan stevig in hun schoenen, ze leven in het hier en nu. Iemand met rood in het aura zou een goede leider zijn en weet hoe hij/ zij op moet komen voor zichzelf en voor andere en weten hun mening wel te geven. Mensen met rood in hun aura moeten geprikkeld worden want ze houden wel van een uitdaging. Heb je rood in je aura? Dan ben je waarschijnlijk iemand die vol met passie en misschien zelfs wel verlangens zit.

Aura kleur violet
Mensen met de aura kleuren violet hebben vaak interesse in de spirituele wereld. Ze voelen veel dingen aan en kunnen zich goed invoelen in een ander. Ze zetten zich graag in voor iets wat daadwerkelijk een betekenis heeft en hechten weinig waarde aan de materiële wereld. Iemand met violet in zijn aura zou een goed spiritueel leider zijn, een leermeester voor andere.

april 2019
M D W D V Z Z
« sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930