Nieuws

ZenGrace.nl is inmiddels gediplomeerd met het diploma Aromatherapie.

Dit is een toegevoegde waarde en een grote aanvulling in combinatie met de massages. Essentiële oliën hebben een helende werking.

Lees de informatie bij Aromatherapie.

 

Wilt u meer weten meld u aan en Like u dan op Facebook ZenGrace. Om op de hoogte te zijn van al mijn activiteiten en kortingen.

Binnenkort wordt ZenGrace in een nieuw fris jasje gestoken met uitbreiding (een verrassing!) nieuw website en logo! Hoe geweldig is dat!

 

Openingstijden zon en feestdagen

De openingstijden in de avonduren:

Vanaf 19.30

smiddags vanaf 14.00

Zon en feestdagen en bouwvakantie gesloten.

29 Juli t/m 11 Augustus

Nu ook Zaterdag open van 14.00/17.00

en zondag gesloten.

 

ZenGrace

Wat is Aromatherapie?

Aromatherapie schrijft een geneeskrachtige werking toe aan een groot aantal etherische oliën. De olie werkt bij lichamelijke en bij psychologische klachten en ondersteunt het lichaam en de psyche op een holistische manier bij haar zelfgenezend vermogen. Iedere olie heeft namelijk een bepaalde heilzame vibratie helpt de mens zijn innerlijk disbalans te corrigeren.

De essences van de planten ontstaan in de uiterst kleine vetkliertjes in de stam, stengel, de bladeren, bloemen, zaden en vruchten, in het hout, de bast en de hars van bomen en planten. Iedere essence heeft haar eigen karakteristieke kleur en geur. Deze essences kunnen uit de planten worden geoogst door ze uit te persen of door ze te verhitten. De zuivere etherische olie ontstaat uit destillatie. Bij behandeling is deze unieke vibrerende energie en medicinale werking die over gebracht wordt op de te behandelende persoon.

1

Toepassingsgebieden

Aromatherapie kun je op veel orgaansystemen van het lichaam en de geest toepassen. De meest geschikte behandel gebieden zijn de huid en het haar, de spieren en gewrichten, het hart en vaatstelsel, de luchtwegen en het zenuwstelsel.

Toepassingsmethoden
Etherische oliën kunnen op een groot aantal verschillende manieren worden toegepast. De meest bekende zijn verstuiven en verdampen, massage , verder mogelijke manieren zijn huid oliën, lotions, zalven en crèmes, kompressen of in bad of douche.

Basis oliën en Etherische oliën
Basis oliën worden altijd gebruikt als basis voor het ontwikkelen voor het maken van een compositie. Etherische oliën mogen nooit puur op de huid aangebracht worden. En niet bestemt voor inwendig gebruik. Onze etherische oliën zijn 100% natuurlijk en zonder enige toevoegingen.

Aromatherapie kan als ondersteuning bieden bij ZenGrace in combinatie gegeven worden via massage. Het is aangeraden alvorens eerst geraadpleegd te hebben bij uw huisarts.

De informatie op deze website is niet geëvalueerd door medische deskundigen en de informatie dient ook niet te worden opgevat als medisch advies.

Bij twijfel of ziekte altijd een medisch gekwalificeerde arts raadplegen.

Voor verdere eventuele vragen, neemt u contact via het formulier.

april 2019
M D W D V Z Z
« sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930